ΒΙΩΜΑΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

Λαμβάνοντας υπόψιν την ευαίσθητη και ταυτόχρονα απαιτητική περίοδο προετοιμασίας των υποψηφίων για τις πανελλήνιες εξετάσεις, οργανώνεται από την ψυχολόγο του σχολείου βιωματική ομάδα στήριξης,  διάρκειας 3 εβδομάδων με στόχο τη συναισθηματική στήριξη και εστίαση στα αποθέματα και στις δυνατότητες των υποψηφίων. Μέσα από βιωματικές ασκήσεις, ασκήσεις χαλάρωσης και τη μέθοδο της αυτοβοήθειας-αλληλοβοήθειας οι συμμετέχοντες θα ενθαρρυνθούν να αποφορτίσουν άγχος, αγωνία, πιθανές αρνητικές σκέψεις, αλλά και να εστιάσουν στις δυνατότητές τους και στα αποθέματά τους. 

Η ομάδα θα πραγματοποιείται στο ωράριο του σχολείου με συχνότητα μία φορά την εβδομάδα, διάρκειας 2 ωρών. Μέγιστός αριθμός συμμετεχόντων έως 10 άτομα. Έναρξη την πρώτη εβδομάδα μετά τις διακοπές του Πάσχα. Η μέρα και η ώρα θα ανακοινωθούν σε δεύτερο χρόνο.

Οι ενδιαφερόμενοι/ενδιαφερόμενες μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι και τις 7 Μάιου 2021. Πριν την  έναρξη της ομάδας θα πραγματοποιηθεί ατομική συνάντηση γνωριμίας της ψυχολόγου με τους συμμετέχοντες.

 

Με εκτίμηση,

Πάσχου Χριστίνα

Ψυχολόγος 6ο Εσπερινό Επαλ Θεσσαλονίκης

22 Απριλίου 2021
Ανακοινώσεις