Χριστούγεννα με τον Μπαρμπα Πανώφ

IMG-6ff3d6b409a441168daee2e493b4848e-V

Οι υπεύθυνοι καθηγητές του Θεατρικού Ομίλου του 6ου Εσπερινού ΕΠΑΛ : ΕΛΕΝΗ ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΟΥ , ΜΑΡΙΑ ΤΣΩΝΗ , ΜΑΡΙΑ ΜΠΕΛΙΤΣΟΥ , ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ θέλουν να εκφράσουν ένα μεγάλο Ευχαριστώ στους Συναδέλφους , στους Μαθητές και  στους Φίλους του Σχολείου που παραβρέθηκαν την Τετάρτη το απόγευμα στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Ευκλείδη και παρακολούθησαν μέσα σε μια άκρως κατανυκτική  ατμόσφαιρα την παράσταση "Χριστούγεννα με τον Μπαρμπα Πανωφ'' του Λ.Τολστόι. 

Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε τους μαθητές της Α τάξης για την πολύτιμη βοήθεια στον καθαρισμό και εξωραϊσμό της Αίθουσας καθώς και τα μέλη του 15μελούς για την συνδρομή τους στην επιτυχή  πραγματοποίηση της Εκδήλωσης .Φυσικά , ένα πολύ δυνατό χειροκρότημα που εισέπραξαν προχθές το βράδυ, δίνουμε κι εμείς  στους μαθητές - μέλη του Θεατρικού Ομίλου που έπαιξαν στην παράσταση και απέδωσαν άριστα στη σκηνή το Θεατρικό κείμενο:  
Διονύση Ταβάκη, Ερμή και Απόλλωνα Γεωργαλά, Μαρία Μουρατίδου, Δροσούλα Λιάρου,Κωνσταντίνα Νταή, Μπεάτα Μάλτσικ, Αhmed Majeed, David Ganiashvili, Μάγδα Χονδρέλη, Κωνσταντίνο Αλμαλιώτη, Αθανάσιο Παπάζογλου, Μαρία Τσομπανίδου. 

Ιδιαίτερη μνεία γίνεται στους δύο απόφοιτους μαθητές και συνεργάτες του Θεατρικού Ομίλου του 6ου ΕΠΑΛ  κ. Ευθύμη Χαλιαμπάλια για τη σκηνοθετική επιμέλεια της παράστασης  και κ. Ιωάννη Τσιρόγλου για τη βιντεοσκόπηση. 

Τέλος, πολλά μπράβο δίνουμε στην μαθήτριά μας Μάρα Μόσχου που έφτιαξε τα σκηνικά και μας έκανε να νιώσουμε σαν να βρισκόμαστε όλοι μας στη ζεστή γωνιά ενός ταπεινού σπιτιού ,όπως άλλωστε απαιτούσε η παρασταση . Στον μαθητή μας Βασίλη Φιλιππίδη οφείλουμε το πλούσιο φωτογραφικό υλικό . 

Να ευχηθούμε από καρδιάς " Χρόνια Πολλά , Καλές Γιορτές'' κι η νέα χρονιά να μας βρει όλους γερούς , χαρούμενους και με δημιουργική διάθεση να κάνουμε όμορφα πράγματα για το σχολείο μας!
 

Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα από την μπάντα του Παπάφειου ιδρύματος

Βίντεο


Φωτογραφικό Υλικό